↩10 کاربرد روغن کرچک که نشان می دهد چرا این اسلحه مخفی زیبایی یک زن مدرن است

10 کاربرد روغن کرچک که نشان می دهد چرا این اسلحه مخفی زیبایی یک زن مدرن است

  • 18 آبان 1401
  • 0 نظر
  • admin

بیش از 4000 سال است که ♺روغن کرچک به دلیل خواص دارویی خود، به ویژه به عنوان ملین و برای تسکین یبوست شناخته شده است. اما در سال های اخیر به عنوان یک ماده طبیعی در محصولات زیبایی و مراقبت از پوست نیز استفاده می شود.

بسیار جالب است که بدانیم انتقال از پزشکی به زیبایی شناسی چگونه رخ داد. بنابراین اجازه دهید شما را در کسب اطلاعات بیشتر در مورد روغن کرچک و چگونگی تبدیل شدن آن به سلاح مخفی زیبایی زنان راهنمایی کنیم.

✎اما ابتدا، اصول…

  1. این روغن گیاهی از دانه های گیاه روغن کرچک تولید می شود.
  2. نام علمی آن Ricinus Communis است.
  3. استفاده از روغن کرچک فراتر از جنبه های دارویی و زیبایی است زیرا در بخش های صنعتی و دارویی نیز استفاده می شود. همچنین از نظر علمی ثابت شده است که این ماده برای بدن مفید است:

– تسهیل هضم سالم

– تقویت سیستم ایمنی بدن

– بهبود گردش خون بدن

روغن کرچک چیست؟ مواد مفیدی که باید بدانید

مطمئناً روغن کرچک چیز فوق العاده ای دارد. راز تطبیق پذیری و اثربخشی آن کمتر از مواد تشکیل دهنده آن نیست. بنابراین اجزای اصلی آن چیست؟ پاسخ اسید ریسینولئیک، امگا 9 و سایر اسیدهای چرب است.

اسید ریسینولئیک

روغن کرچک غنی شده با دوز بالایی از این ماده به عنوان یک عامل ضد باکتری و ضد قارچ موثر بوده است. این توضیح می دهد که چرا افرادی که ریزش مو و طاسی مربوط به باکتری ها و قارچ ها را تجربه می کنند، راه حلی در روغن کرچک پیدا کرده اند.

امگا 9 و سایر اسیدهای چرب

بسیاری از کاربردهای زیبایی شناختی روغن کرچک با این مواد ممکن شده است. امگا 9 و سایر اسیدهای چرب به تغذیه مو، فولیکول مو و همچنین پوست سر کمک می کند زیرا اجازه می دهد اسیدهای چرب به عمق پوست، منافذ و فولیکول های اطراف مو نفوذ کنند.

اما البته، استفاده از روغن کرچک فراتر از آن چیزی است که می تواند برای موهای شما انجام دهد. ببینید که چرا به عنوان راز زیبایی زنان مدرن در نظر گرفته شده است. در اینجا خلاصه ای از فواید زیبایی شناختی روغن کرچک آورده شده است که شما را با ارزش فوق العاده آن به خوبی آشنا می کند!

Castor oil in beauty

10 مزیت روغن کرچک

  1. از آن به عنوان یک پاک کننده صورت استفاده کنید.

OCM یا روش پاک‌سازی روغن برای شستشوی صورت در سال‌های اخیر مورد استفاده قرار گرفته است. و به نظر می رسد روغن کرچک، به ویژه روغن کرچک خالص و فشرده سرد انتخابی ارجح برای این روش پاکسازی باشد. این ماده به عنوان یک قابض طبیعی عمل می کند و به اندازه کافی قدرتمند است که از شر آلودگی های پوست خلاص شود. در نهایت، این ماده در واقع برای طیف وسیعی از انواع پوست از جمله پوست های چرب یا مختلط به خوبی کار می کند.

  1. مژه ها و ابروهای پرتر داشته باشید!

آیا با ابروهای بیش از حد ظریف دارید؟ یا به طور طبیعی قوس ابرو های شما کم است؟ با روغن کرچک می توانید با استفاده منظم ابروهای کامل را رشد دهید.

اما به همین جا ختم نمی شود. همچنین می‌توان آن را روی مژه‌هایتان بمالید تا مژه‌های بلندتر و پرپشت‌تری داشته باشید!

  1. از علائم کشش پوستی و ترک جلوگیری کنید

علائم کشش بسیار ناخوشایند هستند. مطمئناً، شما می خواهید راهی برای رهایی از آنها پیدا کنید. خوب است، روغن کرچک می تواند از ترک های پوستی جلوگیری کند. حتی به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی عمیق به کاهش ظاهر آنها نیز کمک می کند. در حالی که احساس خارش را کاهش می دهد، می تواند اسکارها را نیز محو کند و کمتر قابل توجه باشند.

  1. کمک به کاهش علائم آکنه.

آیا از فکر داشتن جوش های چرکی و برجستگی های دردناک روی صورت و حتی بدن تان دچار ناراحتی می شوید؟ این ممکن است در نوجوانان رایج باشد، اما به این معنی نیست که همه بزرگسالان از معضل آکنه رهایی خواهند یافت.

خوشبختانه روغن کرچک دارای خواصی است که می تواند به کاهش علائم آکنه کمک کند. ویژگی ضد التهابی آن نقش مهمی در جلوگیری از ایجاد آکنه و کنترل شدت آن دارد. از طرف دیگر خواص ضد باکتریایی و ضد میکروبی آن به مبارزه با رشد باکتری کمک می کند.

  1. لب ها را سالم و مرطوب نگه می دارد.

با توجه به اثرات مرطوب کنندگی آن، می توانید با مشکلات خشکی لب ها خداحافظی کنید، به خصوص در فصولی که هوا خشک است. همچنین، حتی با استفاده از مقدار کمی روغن کرچک بر روی لب ها، آن را نه تنها مرطوب، بلکه چاق و زیبا می کند!

پیشنهاد:
عواملی که هنگام خرید محصولات زیبایی باید در نظر گرفته شود
  1. خطوط اخم و چین و چروک را محو می کند

با ترکیبات شفابخش طبیعی موجود در روغن کرچک، می تواند به صاف کردن خطوط اخم و چین و چروک کمک کند، مشابه آنچه ویتامین ها و مواد معدنی انجام می دهند. ترکیبات موجود در روغن کرچک از جمله اسید اولئیک، اسیدهای پالمیتیک، اسید استئاریک و اسید ریسینولئیک وجود دارد که از زمان های قدیم به عنوان مکمل سلامت و سرم پوست مورد استفاده قرار می گرفته است.

علاوه بر این، آنتی اکسیدان های موجود در روغن کرچک به خلاص شدن از شر رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند تا شروع پیری را کاهش داده و به کاهش ظاهر چین و چروک کمک کند.

  1. زخم ها را سریع التیام می دهد.

با ترکیبی از خواص مرطوب کنندگی، ضد میکروبی و ضد باکتریایی، مطالعات نشان می دهد که روغن کرچک در مبارزه با طیف وسیعی از باکتری ها، حتی خطرناک ترین انواع آن ها مانند استافیلوکوکوس اورئوس، موثر است. روغن کرچک با از بین بردن باکتری ها در بدن می تواند به بهبود زخم کمک کرده و از بروز عفونت های خفیف تا جدی پوستی جلوگیری کند.

  1. تسکین التهاب و پف کردگی

التهاب و پف پوست هرگز مورد استقبال قرار نمی گیرد. اگر به دنبال راه حلی برای این مورد بوده اید، ویژگی ای در روغن کرچک پیدا خواهید کرد. این روغن طبیعی با خواص ضد التهابی می تواند به کاهش تورم و پف کردگی کمک کند. در درمان جوش های ملتهب به همان اندازه موثر عمل می کند که پف زیر چشم را کمتر نمایان می کند.

  1. آفتاب سوختگی را تسکین می دهد.

در جستجوی درمان آفتاب سوختگی هستید؟ روغن کرچک می تواند کمک کند! خواص ضد التهابی آن به خوبی در کاهش درد و قرمزی ناشی از قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب موثر است. همچنین دارای خاصیت مرطوب کنندگی است که به اندازه کافی عمیق نفوذ می کند تا لب های آفتاب سوخته را تسکین دهد.

  1. ناخن ها را تقویت می کند.

غنی شده با خواص ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد باکتریایی، می توانید یک درمان فوری ناخن با روغن کرچک داشته باشید. با مخلوط کردن این روغن طبیعی با 1 قسمت نمک اپسوم و 3 قسمت آب، دلیلی برای نگرانی در مورد ناخن های ضعیف نخواهید داشت و حتی خود را از نگرانی عفونت های قارچی آزاردهنده ای که ممکن است بر بستر و کوتیکول ناخن تأثیر بگذارد و همچنین باعث شکنندگی ناخن ها شود، رها کنید.

در واقع، روغن کرچک دارای مزایای فراوانی است که حتی یک قطره کوچک نیز تاثیر زیادی دارد. نکته بعدی که می خواهید بدانید این است که چگونه از مزایای روغن کرچک استفاده کنید.

بیایید روی محصولات زیبایی طبیعی و ارگانیک که از این ماده شگفت انگیز استفاده می کنند زوم کنیم!

محصولات منتخب

درحال دریافت محصولات منتخب...

به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
نوشته های مرتبط

8 ویژگی عالی که کلاژن برای بدن شما مفید است

کلاژن در سال‌های اخیر یک کلمه کلیدی در صنعت زیبایی بوده است. ☆☆ با توجه به زیبایی شناسی، نمی توان […]

راهکارهایی برای موهای شگفت انگیز

قبل از خواب موهای خود را خشک کنید ✔ خوابیدن با موهای خیس می تواند به چیزی بیش از یک […]

اسانس بابونه – فواید و عوارض جانبی آن

اسانس ها بسیار غلیظ و قوی هستند. ☻ آنها از قسمت های مختلف گیاهان مانند گل، برگ، دانه، پوست و […]

راهنمایی اصولی برای زینک اکسید

®زینک اکسید® به عنوان یک ضد آفتاب فیزیکی شناخته می شود که حاوی یک ماده معدنی است که می تواند […]

راهکارهایی برای چهره ای درخشان

1- برس های پاکسازی خود را تمیز نگه دارید ✍مطمئناً، این ممکن است یک کار پیش پا افتاده و وقت […]

روش های هوشمندانه برای حجیم تر کردن لب های شما

⸭این روزها بسیاری از خانم ها تمایل دارند لب های پرتر و شاداب تر داشته باشند. اما اگر لب هایی […]

راهکارهای زیبایی برای پوست شما

اگر به تصمیم‌هایی فکر می‌کنید که باید در طول سال به آن پایبند باشید، ممکن است بخواهید تصمیم‌های در مورد […]

چگونه موهای پرپشت تری داشته باشیم

در حالی که هیچ راهی برای تغییر بافت فولیکول های مو وجود ندارد، راه های زیادی برای ضخیم تر نشان […]

دیدگاه های مطلب
0 دیدگاه برای این نوشته
ارسال یک دیدگاه